you.see.

imorgon skall det firas nyar.
i ar blir det inga mossor och tjockjackor, strumbyxor eller stovlar.
kopte en klanning idag - jatte jatte fin! en dag skall jag lagga upp en bild :)

nyarsafton ar min enda lediga dag denna veckan. alla andra dagar borjar jag sju, inklusive nyarsdagen. far se hur det gar...jag hoppas pa bra vader, da skall jag jobba pa brannan hela dagen. sen skall vi hem till hanna pa bbq, innan vi drar vidare till shore thing. shore thing ar en festval nere pa stranden. vi kopte biljetter ratt snart efter att vi om hit, och nu har det vart slutsalt i alla fall i en manad. the presets, erik prydz och underworld spelar, det kommer bli sa galet bra! jobbar pa att skaffa mig en dejt ocksa :)

nagon av dessa dagar skall jag pa riktigt ge en uppdatering vad galler 'lack of' surfers... men inte 'lack of' killar allmant. hmm.. eller ja, en surfer har jag traffat, men jag tog aldrig hans nummer. han var ruskigt het. haha, rakade slanga ur mig komentaren haromdagen "jag har anda avverkat stora delar av europa". det ar sa langt ifran sanningen man kan komma, men man traffar ju sa mtk folk!

dejten jag forsoker fixa for nyar ar iaf en svensk kille som jag traffade ute for nagon vecka sen. lagom trevlig, lagom snygg... vet egentligen inte om jag vill traffa honom igen, men det ar ju nagot visst att ha en dejt pa nyar. jag har da aldrig haft det tidigare och nagon gang skall ju va den forsta :)

nu skall jag ivag och kaka thai. forra gangen jag var dar [pa det andra basta thaistallet ever] sa behovde jag inte ens saga vad jag skulle ha. "i know you and what you want..haha" mottes jag av istallet. kanner mig ruskigt nojd med att ha blivit stammis pa ett thaistalle!

well, over and out, and lots and lots of love.

christmas.could.be.all.around.

visserligen bor jag i sydney. det ar runt 25 grader. solen skiner for det mest. jag kommer inte ihag senast jag hadde langbyxor.
men det ar fortfarande jul om 3 dagar.
jag alskar julen och allt som hor till. julhandla, laga mat, pyssla, gora apelsiner med kryddnejlikor, dekorera, tanda ljus, sla in paket, baka - you name it.
anything christmas and i'm game.
men det finns ingen jul har! inte ens samhallet ar dekorerat. inga ljus pa gatorna, inga affarer med juldekorationer, ingen julmusik vart man an gar. jag saknar julen!

idag skall iaf moi, moa & matte till ikea. julhandla diverse och lite till, kanske inhandla en julgran ocksa.. man far se...
tisdag kvall skall vi + linn & hannah till operan. en julshow med christma carrols.
onsdag blir det svensk jul. jag, moa & linn ar lediga allihopa, sa det blir att laga mat och fixa infor kvallen. da far vi besok av... ja vi blir nog upp mot en tio stycken tror jag.
torsdag jobbar jag, men slutar ratt tidigt. efter jobbet bar det av hem till hannah. hon bjuder pa en engelsk/australisk jul. kalkon och barbeque. blir nog ratt bra!

allt gott til' next time.
l.

almost.fine.

jag vet att jag har borjat slacka efter pa det har med att skriva. brukar visserligen alltid ga i perioder, men nu har jag haft massa att skriva om, bara varken tid eller pengar. jag har jobbat som en galning - typ 50 timmar i veckan, samtidigt som jag vart sjuk med halsfluss. avslutade min penicilinkur i forrgar, men eftersom jag inte hade tagit den som jag skulle (glomt vissa dagar) sa vaknade jag i morse med feber och ont i halsen igen. welcome back. hatar halsfluss!

vad hander annars, forutom att jag jobbar... kanns som att det ar det enda jag gor. har fatt bli ansvarig for stagningsskiftet, sa oftast har jag dagarna lediga, borjar mellan 1 och 4 och jobbar till 10. funkar ratt bra for mig faktiskt. man kan gora saker pa dagarna och anda ga ut pa kvallarna. och dar maste jag tagga ner for ovrigt. det ar konstigt, for jag bor ju har, lever, arbetar, men beter mig som att jag ar pa semester. bara att semestrar tar slut efter nagra veckor. det hander ju nagot varje kvall i princip, och jag borjar fa nog. jag behover min tid, att vara sjalv, att dega, b&j med en film.

det ar vad jag ska gora nu. kan inte ata nagot annat an glass pga min hals. sa jag ska ga till affaren, kopa glass och te, eventuellt nagot godis med, ga hem, titta pa film och inte rora mig tills jag blivit frisk pa riktigt.

until next time.
karlek.

RSS 2.0