spirit for esprit?

alright, sa i fredags var jag pa intervju for esprit - och gissa - jag ska provjobba i nasta vecka!
inte varldens snyggaste klader, inte varldens mest hajpade marke, men ett jobb, varken mer elelr mindre!!!

sa om jag inte typ... rakar tanda eld pa butiken borde det nog vara en klar deal.

hello, my name is lotta and i work for esprit.
haha.

[och jag ljog ytterst lite pa min cv - bara om 8 manaders anstallning eller sa]

mandag i bondi.

alrighty...

mandag eftermiddag. hamnade har efter en stund pa stranden. itne stralande vader, men pallade verkligen itne att soka jobb idag. var pa intervjun i assesoar affaren, blev tillbaka kallad pa en andra intervju, och vantar pa besked nu i veckan. jobbade nagra dagar som tennistranare ocksa, torsdag, fredag, lordag narmare bestamt. ratt kul att va tillbaka pa banan, aven om smaungar som skriker och jobbar sig halv nio pa lordag morgon, efter utgang pa fredagen, inte alltid ar sa nice :)
men... en av tranarna ar a andra sidan grymt nice, sa far jag komma tillbaks dit och jobba pa honom istallet ar det ju latt vart det, haha!

sa i fredags hade vi forfest hemma hos oss. dansken, anders, engelsk tjej, hanna, och tre andra danskar som anders kande en av. mycket speciell kvall alltsa! av de tre danskarna sa var det ett par, och en kille till. killarna var har och pluggade och bodde tillsammans, medan tjejen hade kommit ner i tva veckor for att halsa pa sin pojkvan. mitt i kvallen borjar hon att helt hejdlost florta med sin pojkvans roomate. MITT FRAMFOR OGONEN PA POJKVANNEN! och itne lite forsynt heller, nej nej, typ gnugga nasor och italienaren (som ocksa var med) sag dem nog tom kyssas. jag menar, halla!? vi andra satt bara och kande oss sa sjukt obekvama i denna markliga trekant, dar pojkvannen verkar helt oberord.
sen nr vi ska ga sa har den ena dansken, roomaten, plockat pa sig bade min kamera och mobil! tur att vi markte det redan da!

lordagen gick vi ut och at thai med anders och en schweizare, regina. typ varldens basta thaistalle! sjukt gott! sen gick vi ut till ett av de tva stallen som finns har i bondi - bondi hotel. igar blev det stranden och rejalt med deg!

nu skall jag hem och gora BLT's.
cheers mates ;)

uppdatering.

forsta chansen pa sa lange som jag kanner att jag har tid att sitta ner och skriva! forsta gangen pa sa lange som jag ar nagonstans sjalv. jag behover min tid for mig sjalv. sen att det ar 20 pers runt omkring mig, 4 olika sprak som talas och ungar som skriker stor mig egentligen inte. jag stanger in mig i mitt lilla bas och njuter av min 'ensam tid'!

nu bor jag alltsa i bondi beach. en lagenhet som pa bilder ser ratt fin ut (i'll show you later) men osm ar ratt skabbig nar man tittar narmare. antar att man itne kommer ifran spindlar i hornen har i aus. men djur som kraffsar mot ugnsluckan och kackerlackor som springer omkring dar det behagar hade jag helst sluppit. men.. men tar vad man far. det ar battre an ett hostel iaf, sa vi bor dar ett tag till aven om jag fortsatter leta.
nar vi flyttade in dar bodde det en dansk kille dar, anders. stortskon typ, som vi har hangt med en del. han har flyttat ut men igar kom det tva svenska tjejer som flyttade in. verkar jatte trevliga de med. alltid dumt dock att bo med svenskar, man vill ju prata engelska sa mycket som mojligt.

[fick for ovrigt precis ett samtal. fran en affar som jag sokt jobb i, de har typ vaskor, smycken, smink etc etc. ska pa intervju dar imorgon ang. en 'managing position'. haha. undrar hur det skall ga... men hoppas pa det basta!]



och sen kommer vi till skvallret! :)
ebba hade ju fixat fram en kille har nere som jag skulle ringa nar jag kom hit - en kompis storebror. sa visst, klart jag ringer. jag o matte foljde med han och hans vanner ut en kvall. verkade som ett schysst gang. snackar itne sa mkt med den har killen, men i slutet av kvallen pratade vi lite (eventuellt blev jag ilte flirtig men sant hander ju!! :) oavsett sa pratade vi ju bara!!) sa det berattigar inte att bli terroriserad av markliga sms. killar ska inte skriva saker som att 'sa fort jag blundar ser jag dina vackra ogon' !! too much too fuckin fast! vad hander liksom?! han avslutar sms med 'sotnos' och far det att lata som att vi typ redan ar ett par. [inte ok!] det var itne en san connection over huvud taget! nada attraction - tyvarr. och nu har han hallt pa sa mkt och jag har vart tvungen att avboja, slingra mig, och pa ett schysst satt forsoka fa honom att forsta - NEJ! han verkar dock itne riktigt vilja fatta. hmm.. far se hur det gar, bondi ar ju itne ett sa stort stalle, kommer ju springa pa honom. [fasar]
inse att jag vantar pa min surfare :)



alright, over and out for now.

i bondi.

befinner mig pa ett hostel i bondi beach.
tangentbordet ar sa segt sa jag behover banka for att fa fram nagra bokstaver.
idag hittade vi boende for en tid framover, kan bli riktigt bra.
langre beskrivning kommer nar jag har en battre dator.

miss you.


RSS 2.0